Rád se motám světem, nerad životem....

Soma,Klafé,Zeman,mezanino,podobrazy

9. 2. 2011 3:01
Rubrika: káva, kafé, кофе | Štítky: Soma , Klafé , Zeman , mezanino , podobrazy

Soma

kavárnička o pár stolcích nedaleko konečného náměstí. z venku příjde tak nějak romanticky, ideální na rande, ve vnitř mi první přišla taká zvláštní, nu po chvílce posezeni si ju zamilujete. interiér zdobený bývalými hudebními nástroji. obsluha rodinného charakteru, hudba mooc pohodová, kafe dobré.

7-8/10

cenová 3/5

Klafé

Pohodová kavarna,dispozice se mi uplně nelíbí, spíše pro aktivní lidi, než v-klidu-popijejíci-kafe hosty. velký bonus za čerstvou buchetku ke kávě....  menší vyhrady by byli....  ale spokojenost:)

7/10

cennová 4/10

Zemanova cukrarna

nejedná se o funkcionalisticků kavarnu zeman, nýbrž o cukrýreň s integrovanů kavárnů. O přízemí se zde raději nebudu vyjadřovat (však mé srdce trpí) ale 1.úatro je duševní luxus. no pár věcí by chtělo vyměnit, ale když přihmouříte očko, vrátí vás to o pa)r +-80)let zpět....

9/10

cennová 2/5

 

Mezanino (asi s 2ma n)

pěkná prej studenská kavarna prej s klubem. kavčo dobré, voda v konvy prej zadarmo kolik chceš, věčně plno a u dveří hrozně táhne...tak jako skoro všady. každopadně jestli máte 15minut a dete okolo (do 500metruú se stavte:))

8/10

c3/5

podobrazy (jazz cafe)

tož dluho sem tu nebýl, ale mám to rád... interier strohý, ale tak nějak zvlaštně příjemný. prej majů nové prostory otevříté

 

Zobrazeno 803×

Komentáře

Napsat komentář »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Nuvio